Over ons


Bij Café-Zalencentrum Den Kaat kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in ons informeel restaurant of in de cafetaria.

Of kom eens langs voor een feest, vergadering of bruiloft met buffet in één van onze zalen.

Restaurant

Het restaurant is een informeel oud bruin en sfeervol ingericht eet- en drinklokaal dat is voorzien van alle gemakken. Hier kunt u kiezen uit een pannenkoekenkaart en een menukaart tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De gehele dag wordt er muziek ten gehore gegeven, aangepast aan het moment van de dag. Zo kunt u overdag heerlijk genieten van uw lunch, tegen de avond wordt het diner geserveerd en u kunt tot in de late uurtjes genieten van een heerlijk drankje. Op de mooie zomerdagen kunt u heerlijk zitten op het gezellige terras.Cafetaria

Het cafetaria heeft een ruim assortiment broodjes en snacks, die u bij ons kunt nuttigen of mee kunt nemen. Ook telefonisch bestellen behoort tot de mogelijkheden.
Zalencentrum

Wij beschikken over 4 ruime zalen, waarin diverse activiteiten georganiseerd kunnen worden voor groepen van 20 tot 300 personen. Het huren van meerdere zalen is ook mogelijk, waardoor u meer dan 300 gasten kunt verwelkomen.


Mede door het grote oppervlak van de ruimten, zijn er bijzonder veel verschillende activiteiten te organiseren.Kortom

Met andere woorden, Den Kaat is een perfecte plek om uw gasten te verwelkomen in een gemoedelijke sfeer, voor een gezellig avondje uit, maar ook voor feesten en zakelijke activiteiten.